AcasăSPORTOtelul afla adversarele din Champions League

Otelul afla adversarele din Champions League

Campioana Romaniei isi va afla in aceasta seara adversarii din grupele UEFA Champions League, la tragerea la sorti care va incepe la Monte Carlo in jurul orei 19.00.

Galatenii isi vor masura fortele cu echipe de top

Cu cel mai slab coeficient UEFA dintre participantele la actuala editie a UEFA Champions League, Otelul Galati, campioana Romaniei, n-avea cum sa evite ultima urna valorica. Tragerea la sorti a grupelor, care va avea loc in aceasta seara, de la ora 19.00, la Monte Carlo, va scoate in fata moldovenilor adversari de renume.

32 de formatii se bat pentru aceasta cupa

Elevii lui Dorinel Munteanu oscileaza intre o grupa favorabila economic, care sa le aduca in Romania pe FC Barcelona si Manchester City, sau o grupa favorabila fotbalistic, cu FC Porto, TSKA Moscova si Olympiakos Pireu, care sa le permita sa viseze, de ce nu, la calificarea in primavara europeana. Galatenii nu au stadionul pregatit pentru aceasta competitie, astfel ca vor juca meciurile de pe teren propriu pe „National Arena” din Bucuresti. Maine, tot la Monte Carlo, va avea loc tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor Europa League.

author avatar
Cristi Ionita
652 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger