AcasăSPORTOtelul a invins Anderlecht cu 1-0 - VIDEO

Otelul a invins Anderlecht cu 1-0 – VIDEO

Otelul Galati, campioana Romaniei la fotbal, a castigat la limita, scor 1-0, amicalul disputat impotriva puternicei formatii belgiene Anderlecht Bruxelles.

 

Trupa lui Dorinel Munteanu a controlat jocul in mare masura, dar a marcat golul victoriei pe final, prin Punovesac. Uriasul atacant sarb a marcat in minutul 81, din centrarea lui Sorin Frunza.

Galatenii mai punctasera o data, in prima repriza, prin Gabi Paraschiv, dar reusita acestuia a fost anulata pe motiv de offside. Acelasi Paraschiv a ratat o mare ocazie in finalul primei reprize, cand a ratat intalnirea cu o pasa excelenta venita de la Ibeh.

Dorinel Munteanu a inceput cu Grahovac – Rapa, Perendija, Sergiu Costin, Ljubinkovici – Progni, Giurgiu, Iorga, Ibeh – Gabi Paraschiv, Bus. Pe parcurs au mai intrat Ionut Neagu, Daniel Chavez, Punosevac, Sorin Frunza si Viglianti. [youtube]saEiyU2g96I[/youtube]

Intr-un alt meci amical, Poli Timisoara a fost invinsa, cu 3-2, de FC Skhendia, campioana Macedoniei. Golurile banatenilor au fost marcate de Nikolic si Curtean.

author avatar
Cristi Ionita
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger