AcasăSPORTOtelul a facut egal cu vicecampioana Turciei

Otelul a facut egal cu vicecampioana Turciei

Otelul Galati, campioana Romaniei la fotbal, a incheiat la egalitate, 1-1, meciul amical disputat impotriva lui Trabzonspor, vicecampioana Turciei.

Trupa lui Dorinel Munteanu a inceput in forta partida si a controlat jocul pana spre final. Punosevac a fost aproape de a deschide scorul in minutul 14, dar reluarea sa cu capul s-a dus putin pe langa poarta adversa. „Rebelul” Salageanu putea sa dea lovitura in minutul 27, dar sutul sau, din lovitura libera, a intalnit bara portii turcilor.

Ionut Neagu a deschis scorul in ultimul minut al primei reprize, dupa o actiune personala foarte frumoasa. Turcii au egalat imediat dupa pauza, cand vedeta Halil Altintop a profitat de o nesincronizare a apararii galatene. Pe final, turcii au pus stapanire pe joc si au fost aproape sa-si adjudece victoria, apararea lui Dorinel Munteanu aratand numeroase slabiciuni.

Antrenorul Otelului a inceput cu Branet – Rapa, Perendija, Sarghi, Salageanu – Neagu, Giurgiu – Bus, Viglianti, Sorin Frunza – Punosevac. Pe parcurs au mai intrat Pena, Ibeh, Iorga, Benga si Skubic.

author avatar
Cristi Ionita
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger