AcasăSPORTOtelul a invins Steaua si a castigat Supercupa Romaniei - VIDEO

Otelul a invins Steaua si a castigat Supercupa Romaniei – VIDEO

Super Cupa Romaniei

Otelul Galati, campioana Romaniei la fotbal, a reusit dubla dupa ce s-a impus, cu 1-0, in meciul cu Steaua Bucuresti din Supercupa Romaniei.

Prefatata de o serie de incidente in care au fost implicate masinile care ii transportau pe fanii galateni la Piatra Neamt, partida din Supercupa Romaniei a inceput sub nota de dominare a Stelei, Galamaz ratand prima mare ocazie a partidei.

In minutul 6, Brandan a centrat excelent, din lovitura libera, si Galamaz nu a reusit sa-l invinga pe Grahovac cu o reluare din numai trei metri.

Galatenii, cu un mare plus la capitolul omogenitate, au pus stapanire pe joc si Perendija a marcat in minutul 12, cu o reluare cu capul, dar golul sau a fost anulat pe motiv de offside.

Doar doua minute mai tarziu, Bus a luat o actiune pe cont propriu si l-a executat pe Tatarusanu cu un sut plasat de la 18 metri, direct la coltul lung.

Condusa pe tabela de marcaj, Steaua s-a dovedit greoaie si lipsita de inspiratie, desi Ronny Levy a aruncat din start doi atacanti tehnici, Raul Rusescu si Tatu.

Mai mult, Ibeh a fost aproape de 2-0 in minutul 34, cand l-a pacalit elegant pe Gardos si a sutat violent in bara.

Dominarea Otelului a continuat in partea a doua. Pena a sutat peste transversala in minutul 88, dupa o actiune personala de toata frumusetea, iar Ibeh a trecut din nou pe langa gol in minutul 90, dupa ce a driblat patru adversari, dar nu a mai avut forta necesara pentru a-l executa pe Tatarusanu.

Partida a fost umbrita de accidentarile suferite de Giurgiu si Cristi Tanase inca din startul partidei. Cei doi mijlocasi au fost inlocuiti dupa mai putin de 10 minute.

La meciul de la Piatra Neamt, lovitura de incepere, cat si festivitatea de premiere, au fost oficiate de catre campionul mondial la box, galateanul Lucian Bute. Desi sambata a fost prezent la nunta fiicei lui Gheorghe Chivorchian, presedintele LPF a preferat sa se intoarca la Bucuresti. „Am considerat ca e mai bine sa ma intorc acasa decat sa creez o serie de animozitati in tribuna, cu un personaj prezent acolo (n.r. patronul Stelei, Gigi Becali).

Dorinel Munteanu a inceput cu Grahovac – Rapa, Perendija (Sarghi 81), Sergiu Costin, Salageanu – Giurgiu (Viglianti 4), Neagu – Antal, Ibeh, Bus – Gabi Paraschiv (Pena 65).

Ronny Levy a mizat pe Tatarusanu – Martinovic, Galamaz, Gardos, Latovlevici – Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Cristi Tanase (Bajenaru 9) – Tatu, Raul Rusescu.

[youtube]JAosD87ZYrc[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
620 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger