AcasăSPORTOrdin de la stapanul Gigi pentru Reghe: in Cupa Ligii joaca rezervele!

Ordin de la stapanul Gigi pentru Reghe: in Cupa Ligii joaca rezervele!

Becali l-a subordonat total pe Reghecampf

Relatia de prietenie dintre Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf a trecut de la „e fratele meu mai mic” la „e normal sa primeasca ordine de la stapan”.

Becali l-a subordonat total pe Reghecampf

A fost de ajuns un 1-1 cu Dinamo pentru ca Gigi Becali sa uite de orice amicitie cu Reghe si MM. Pe amandoi i-a pus la punct ieri dimineata, intr-o interventie televizata, insa parca mai abitir a fost umilit antrenorul principal.
Intrebat despre meciul din Cupa Ligii cu Astra, programat miercuri, la Giurgiu, Gigi Becali a rabufnit: „Cupa Ligii trece in planul 7, in planul 25. Niciunul dintre jucatorii de baza nu va fi titular, pe teren vor fi numai rezerve! Sa demonstreze ca merita sa fie jucatori la Steaua”. Si pentru ca mesajul transmis bancii tehnice sa fie clar, latifundiarul i-a aratat lui Reghecampf cat de mult il pretuieste: „Asta e strategia mea, nu ca impune ceva Becali… E normal sa primesti ordine de la stapan! Nu poti sa decizi tu ce vrea clubul asta. Clubul asta vrea titlul si participarea in Liga Campionilor”. Ca fapt divers, si Marius Sumudica a anuntat ca va proceda la fel: „Nu vreau sa se creada ca nu respect competitia, dar in Cupa Ligii nu veti vedea niciun titular de la Astra. Niciunul dintre cei care va juca in campionat nu va fi miercuri pe teren!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger