AcasăSPORTOrdin de la Gigi Becali pentru Laurentiu Reghecampf: Inchide-i gura neveste-tii!

Ordin de la Gigi Becali pentru Laurentiu Reghecampf: Inchide-i gura neveste-tii!

Sotii Reghecampf-Prodan l-au suparat pe patron

Scos din sarite de tupeul afisat in ultimele zile de Ana Maria Prodan, finantatorul Stelei l-a tras la raspundere pe antrenorul Laurentiu Reghecampf, caruia i-a reprosat ca nu este in stare sa-si potoleasca sotia.

Gigi Becali nu mai accepta sa fie contrazis

Obisnuit sa fie vocea intai peste tot, nu doar in propria-i familiei, Gigi Becali nu poate intelege si pace cum in casa „fratelui” sau mai mic Reghecampf canta Ana Maria Prodan! Inaintea derby-ului cu Rapid, „sexy-impresara” s-a trezit vorbind despre planurile de viitor ale sotului sau, care n-ar trebui nicicum sa mai fie legate de clubul Steaua, in particular, si de fotbalul romanesc, in general. Cum n-a fost pentru prima data in ultimele zile cand AMP recurge la aceasta tactica in incercarea de a-i obtine lui „Reghe” o marire de salariu, Becali a pus-o la punct, crezand ca, astfel, s-a incheiat si duelul declaratiilor. Nici vorba! Ana Maria Prodan s-a ambitionat sa aiba ultimul cuvant, iar duminica seara, la doar cateva minute dupa terminarea meciului din Giulesti, i-a batut obrazul finantatorului pentru afirmatiile facute! De-a dreptul scos din sarite de tupeul cu care i s-a raspuns, Gigi Becali l-a chemat la raport pe Laurentiu Reghecampf, atentionandu-l ca „vom strica o prietenie frumoasa” daca nevasta nu-si tine gura!

Sotii Reghecampf-Prodan l-au suparat pe patron

Colaborarea Anei Maria Prodan cu FC Steaua are la baza si contractele de reprezentare dintre impresara si mai multi jucatori importanti din lot, cum ar fi Alex Bourceanu, Mihai Pintilii, Andrei Prepelita, Lukasz Szukala, Adi Popa sau Paul Parvulescu.

MM Stoica – ultimul avertisment!

In ciuda declaratiilor de sustinere, exista informatii ca Gigi Becali l-a desfiintat pur si simplu pe Mihai Stoica pentru comportamentul deplasat aratat in timpul, dar si inaintea derby-ului Rapid – Steaua. Tot mai convins ca managerul ii aduce mai degraba mari deservicii – in principal de imagine -, latifundiarul i-a transmis ca acesta este ultimul avertisment inaintea celei de-a doua demiteri! De la Emerich Ienei si Anghel Iordanescu, pana la varul Ioan Becali si Teia Sponte, toti apropiatii miliardarului din Pipera i s-au plans de comportamentul nedemn de un conducator al Stelei afisat de MM Stoica.

Mihai Stoica deranjeaza prin gesturi si vorbe
author avatar
Laurentiu Teodorescu
948 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger