AcasăSPORTOpt romani se bat in Italia, pe 2 octombrie. Morosanu da piept...

Opt romani se bat in Italia, pe 2 octombrie. Morosanu da piept cu „Bestia” Wilson!

Editia din acest an a Superkombat World Grand Prix Final Elimination va avea loc pe 2 octombrie, la Milano.

Este al treilea an la rand in care Italia gazduieste o etapa a circuitului mondial Superkombat.

In 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, in fata a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut, la Monza, peste 5.000 de fani au facut uitat, pentru o noaptea, faptul ca orasul e cunoscut mai mult pentru circuitul de Formula 1.

„Am fost impresionati de atmosfera de anul trecut, iar asa cum am promis, vom reveni in aceasta toamna cu o noua gala de cinci stele. Daca tot am ales un loc de desfasurare inedit, un teatru, atunci promitem bataie ca in filme. Vom avea opt luptatori români in programul evenimentului. Pe langa meciurile cu vedetele deja consacrate, vom avea o alta gala in deschidere, care va include cei mai buni luptatori din noua generatie, printre care romanii Cristi Spetcu, Cristiana Stancu si Amansio Paraschiv. In curand va fi anuntat si programul complet”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Intr-unul dintre cele mai asteptate meciuri ale galei, Catalin Morosanu isi va masura fortele cu americanul James „The Beast” Wilson. Cunoscut in special pentru musculatura sa si pentru aspectul fioros, Wilson are in palmares o victorie surprinzatoare obtinuta impotriva lui Alexandru Lungu, „Muntele Bihorului”, dar Morosanu nu dezarmeaza si este pregatit sa faca show.

„Abia astept sa lupt in Italia. L-am vazut pe Wilson, e intr-adevar o bestie, dar il demolez! Sunt inca suparat ca anul trecut n-am putut sa lupt in finala, asa ca acum ma voi razbuna pe el. Din bestie il transform in pisicuta”, a spus Morosanu.

In schimb, Raul Catinas se va bate cu Rustemi Kreshnik, sportiv belgian de origine albaneza. Kreshnik are un stil asemanator cu cel al lui Catinas, dar este ceva mai experimentat, sportivul nascut in Kosovo avand la activ victorii obtinute impotriva unor luptatori precum Rico Verhoeven, actualul lider mondial de la categoria grea, Naoufal Benazzouz, Filip Verlinden sau Tomas Hron. Totusi, Kreshnik nu traverseaza o perioada foarte buna a carierei, el alternand, in ultimii ani, victoriile cu infrangerile. De altfel, Kreshnik a luptat o singura data in acest an, fiind facut knock-out, in mai putin de trei minute, de Ismael Londt, la Eindhoven.

author avatar
Cristi Ionita
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger