AcasăSPORTOpt internationali mexicani au fost jefuiti de prostituate – VIDEO

Opt internationali mexicani au fost jefuiti de prostituate – VIDEO

Opt componenti ai nationalei de fotbal a Mexicului, care se pregateste pentru Copa America, au fost jefuiti de prostituate intr-un hotel din Ecuador.

Cei opt jucatori, printre care si Jonathan Dos Santos, una dintre marile sperante ale formatiei FC Barcelona, au recunoscut ca au chemat cel putin patru prostituate in hotelul din Quito in care au fost cantonati.

Fotbalistii au participat la o orgie de proportii, iar prostituatele s-au asigurat, la final, ca-i lasa pe acestia cu fundul gol. Damele de companie au plecat de la hotel cu sume mari de bani, ipad-uri, laptop-uri si telefoane mobile. Jucatorii si-au recunoscut actul de indisciplina si au fost exclusi din lot.

Jose Manuel de la Torre, selectionerul Mexicului, i-a inlocuit pe acestia cu fotbalisti tineri, de perspectiva, din campionatul intern, Mexic urmand sa abordeze competitia din Argentina cu o formula experimentala din care lipsesc numele mari precum Chicharito Hernandez sau Rafael Marquez.

Copa America va debuta la sfarsitul acestei saptamani, cu meciuri precum Argentina – Bolivia, Brazilia – Venezuela, Uruguay – Peru sau Chile – Mexic.

[youtube]6nv9TthMlk0[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger