AcasăSPORTOpt fotbalisti loviti de fulger pe teren, in timpul unui meci de...

Opt fotbalisti loviti de fulger pe teren, in timpul unui meci de fotbal din Austria: Un jucator, in coma!

Meteo, 17 noiembrie. Ploi în mai multe zone din țară

Momente dramatice pe gazon. Nici nu incepuse bine meciul, ca natura s-a dezlantuit. Un fulger a lovit din plin un grup de opt jucatori.

Nenorocirea a lovit fotbalistii in timpul meciului FC Notsch – FC Sillian, partida disputata recent, intre cele doua formatii austriece. Pe data, cerul s-a acoperit de nori, iar ploaia torentiala si vantul puternic au pus stapanire pe zona in care era situat stadionul.

S-a decis intreruperea meciului, urmare a vremii nefavorabile. Insa pana ca echipele sa fie retrase de pe iarba, s-a dezlantuit iadul. Un fulger a lovit opt jucatori, potrivit nz.sports.yahoo.com. Unii au fost raniti mai usor si au ramas doar cu o spaima, in timp ce altii au avut nevoie de resuscitare chiar pe terenul de fotbal.

Echipa medicala a intervenit de urgenta, iar ajutorul specialistilor a fost esential, pentru salvarea unui jucator de la Silliasn, care a fost dus in coma la spital. Pana la sosirea unui elicopter medical, care sa il transporte la cea mai apropiata unitate medicala, pentru tratament de specialitate, medicii celor doua echipe s-au luptat sa il mentina in viata.

Mai mult, au acordat primul-ajutor si celorlati fotbalisti loviti de descarcarea electrica. Un coechipier al jucatorului aflat in coma este, de asemenea, in stare grava.

306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger