AcasăSPORTOmul care l-a spulberat pe Bute se retrage in 2013

Omul care l-a spulberat pe Bute se retrage in 2013

Froch zice ca s-a saturat de box

Aflat intr-o vacanta in Marbella, Spania, pugilistul Carl Froch, campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, a anuntat ca este foarte probabil sa se retraga din activitate la sfarsitul anului viitor.

Froch zice ca s-a saturat de box

Carl Froch, care a implinit de curand 35 de ani, este profesionist de un deceniu, iar britanicul spune ca s-a saturat sa incaseze pumni. „Cobra” a devenit campion mondial, pentru a treia oara in cariera, pe 26 mai anul acesta, dupa ce l-a invins pe Lucian Bute, la Nottingham, prin knock-out tehnic. Respectiva partida a fost a 31-a sustinuta de Froch, britanicul luand in calcul posibilitatea de a mai disputa inca patru meciuri inainta de a-si atarna manusile in cui. Desi s-a batut cu adversari dintre cei mai duri, Carl nu vrea nici pe departe o retragere linistita.

Pugilistul originar din Nottingham si-a propus, pentru anul viitor, sa-l invinga pe Bute si la Montreal, in fieful romanului, intr-un meci care cel mai probabil se va disputa in martie, dar si sa-si ia revansa in fata lui Mikkel Kessler, dupa infrangerea suferita in fata danezului in aprilie 2010, la Herning (Danemarca). Pentru toamna acestui an, Froch va avea organizat inca un meci tare in orasul natal, cu un boxer din TOP 15, cele mai vehiculate nume fiind Sakio Bika sau James DeGale.

Desi se afla in vacanta, la Marbella, cu superba sa logodnica, Rachael Cordingley, si cu Rocco, baiatul lor de doi ani, Carl Froch a intrat in atentia unui grup de homosexuali dupa ce s-a afisat cu un sort cu floricele viu-colorate. Laudat pentru conditia fizica afisata si echipamentul sau de plaja, britanicul s-a amuzat teribil de atentia primita si chiar a postat o poza pe contul sau de twitter cu sortul care era sa-l coste scump. Poza este insotita de un mesaj pe masura: „Am primit o mare atentie ieri din cauza acestui sort. Campionii erau sa ma lase fara el”.

author avatar
Cristi Ionita
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger