AcasăSPORTOlympique Marseille a castigat Supercupa Frantei - VIDEO

Olympique Marseille a castigat Supercupa Frantei – VIDEO

Olympique Marseille a castigat primul trofeu al sezonului pus in joc in Franta, dupa ce s-a impus, cu 5-4, in Supercupa cu Lille.

Disputat in Maroc, meciul dintre Olympique Marseille si Lille, din Supercupa Frantei, a fost unul de povestit nepotilor, trupa din Marseille impunandu-se, cu 5-4, dupa ce campioana Lille a avut 2-0 in minutul 70 si 3-1 in minutul 84.

Balmont si Hazard au dus scorul la 2-0 pentru Lille, dar Andre Ayew a redus din diferenta in minutul 71, din pasa lui Lucho Gonzalez. Sow a facut 3-1 in mai putin de 60 de secunde. Lille a egalat intr-un interval de trei minute, Morel si Loic Remy punctand in minutele 85 si 87.

Andre Ayew a facut 4-3 pentru Marseille, in minutul 90. Marko Basa a egalat la 4 in minutul 93, desi Lille juca in inferioritate numerica, Chedjou fiind eliminat. Cand nimeni nu mai credea, la ultima faza a meciului, Andre Ayew a transformat un penalty obtinut de Obraniak si a adus victoria lui Olympique Marseille, cu 5-4.

A fost a doua Supercupa a Frantei castigata de Marseille, dupa cea castigata anul trecut, la lovituri de departajare, impotriva lui Paris Saint Germain.

[youtube]bIqkSkRGlIs[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger