AcasăSPORTOltenii vor ca Primaria sa NU finanteze Universitatea!

Oltenii vor ca Primaria sa NU finanteze Universitatea!

Lia Olguta Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a rezolvat problema „Stiintei”: a intrebat cetatenii urbei daca accepta sa dea bani pentru un club de fotbal. Raspunsul a fost un „NU!” categoric.

Primarita Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, fan Universitatea

Cum Federatia Romana de Fotbal refuza sa puna in aplicare deciziile instantelor civile, care au stabilit ca dezafilierea Universitatii Craiova s-a produs in mod abuziv, edilul Lia Olguta Vasilescu a organizat un sondaj cu scopul de a afla opinia cetatenilor Craiovei referitoare la soarta fotbalului local.

„Conform sondajului comandat, 74% dintre craioveni nu vor alta echipa in oras in afara de Universitatea. 6% dintre cei chestionati sustin ca ar putea deveni fanii unei alte formatii care sa joace la Craiova. Restul nu sunt interesati de subiect. In acelasi timp, 56% dintre craioveni nu sunt de acord ca Primaria sa se implice financiar in fotbal”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe pagina personala pe Facebook.

Sondajul a fost efectuat in intervalul 11-14 iulie, iar intrebarile adresate au fost urmatoarele: 1. Ce echipa de fotbal credeti ca ar trebui sa joace in Craiova ca sa aiba suportul cetatenilor? si 2. Sunteti de acord ca Primaria sa se implice financiar in sustinerea unei echipe de fotbal? Pe de alta parte, noul primar al Craiovei a rezolvat si chestiunea stadionului „Ion Oblemenco”, precizand ca acesta va putea fi modernizat „numai cu fonduri guvernamentale: „Stadionul nu se poate construi decat cu fonduri guvernamentale. Situatia financiara a primariei nu permite sa se dea aproximativ 30 milioane de euro doar pe o arena”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger