AcasăSPORTOltenii venira sa vada "Bombardierul"

Oltenii venira sa vada „Bombardierul”

Viorel i-a incantat pe olteni

In lipsa de fotbal, oltenii s-au ingramadit luni seara in mall-ul Electroputere Parc pentru a asista la antrenamentele cu public efectuate de catre vedetele galei „Invincibilii 7”, Viorel Simion si filipinezul Ryan Sermona.

Viorel i-a incantat pe olteni. FOTO: lupamea.ro

Craiova urmeaza sa gazduiasca, maine seara, unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului din Romania. In cadrul galei de box „Invincibilii 7”, organizata cu sprijinul Merkur Casino, Viorel Simion isi pune in joc pentru a doua oara centura de campion WBC International la categoria pana. Pugilistul de 31 de ani, manageriat de Sorin Florea, il va infrunta pe puternicul filipinez Ryan Sermona.

Oamenii au fost cu ochii pe "Bombardier". FOTO: lupamea.ro

Viorel se afla de la sfarsitul saptamanii trecute in Banie, iar luni seara a efectuat un antrenament deschis in incinta mall-ului Electroputere Parc, actiune la care au asistat sute de olteni. Acestia si-au manifestat atasamentul pentru conationalul lor si i-au transmis ca vor umple pana la refuz noua Sala Polivalenta din oras la ora inceperii meciului.

Sermona a fost supravegheat de antrenorul sau. FOTO: lupamea.ro

Desi arena are o capacitate de circa 5.000 de locuri, majoritatea biletelor a fost deja vanduta, iar organizatorii se asteapta ca ultimele tichete sa fie epuizate pana la ora inceperii galei de maine seara, 21.00.

Nu si-a mai vazut fetitele de la ziua lui

Fetitele lui Simion sunt cele mai infocate sustinatoare ale pugilistului. FOTO: lupamea.ro

Inaintea intalnirii de maine seara, „Bombardierul” Simion recunoaste ca cele aproape trei luni petrecute in cantonament au fost extrem de dure, mai ales ca de mai bine de o luna el nici nu si-a mai vazut fetitele, pe Andreea si Oana. Dupa ziua sa de nastere (pe 19 octombrie a implinit 31 de ani), Viorel a decis sa se mute la un hotel, departe de familie, pentru a se pregati cat mai bine inainte de infruntarea cu filipinezul Ryan Sermona. Astazi urmeaza sa aiba loc cantarul oficial, insa pugilistul roman nu isi face probleme.

author avatar
Sebastian Stan
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger