AcasăSPORTOltenii de la CSU cer Barcelonei sa le „repereze” onoarea

Oltenii de la CSU cer Barcelonei sa le „repereze” onoarea

Reactia lui Pavel Badea i-a umplut de ris pe fotbalistii Barcelonei

Interesul Barcelonei pentru atacantul Andrei Ivan (19 ani) a stirnit rumoare in Banie. Jignit de oferta campioanei Europei, presedintele Pavel Badea da de pamint cu gruparea catalana, careia ii inchide portile negocierilor!

Reactia lui Pavel Badea i-a umplut de ris pe fotbalistii Barcelonei

Pentru mindria de oltean a lui Badea, niciun fotbalist de la CSU Craiova nu poate ajunge la Barcelona, club care are planuri malefice in privinta lui Andrei Ivan. Fostul capitan al „Stiintei” stie din surse sigure ca Barça nu-i garanteaza locul de titular superstarului Ivan, pe care l-ar dori mai degraba pentru echipa a doua. Niciodata, onoarea lui Pavel Badea nu va permite ca un jucator de-al sau sa ajunga in „Segunda B”, a treia divizie a fotbalului spaniol! In direct la Dolce Sport, ca sa se auda in toata lumea si chiar pina-n Caracal, Pavel Badea a tunat: „Ar fi un pas inapoi, ca perceptie la nivel european a fotbalului romanesc. Acum 15 ani, transferam direct la prima echipa, iar acum… Mi se pare o jignire sa fie luat pentru Divizia C. Nu cred ca se va realiza acest transfer!”.
Culmea, desi admite ca Andrei Ivan inca nu este de nivelul Barcelonei, conducatorul CSU Craiova da asigurari ca vorbim despre un fotbalist care, cindva, „va fi bine cotat”: „Poate ca Ivan nu este acum la nivelul Barcelonei, dar in urmatorii ani va fi un jucator extrem de cautat si de bine cotat la nivel european. Nici el si nici CSU nu vor sa mearga la o echipa de liga a treia, in conditiile in care poate merge la Campionatul European. Ii doresc sa aiba un pic de rabdare, sa reflecteze bine”. Pina va reflecta Andrei Ivan, FC Barcelona pregateste sa mai transfere inca o „perla” a fotbalului croat, pe un pret de 5 milioane de euro. Intre timp, oltenii ramin cu onoarea „nereperata”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger