AcasăRecomandariOlteanul Andrei Ivan, coleg de echipa cu Messi si Neymar

Olteanul Andrei Ivan, coleg de echipa cu Messi si Neymar

Bomba inceputului de an ar putea fi detonata la Craiova: atacantul Andrei Ivan este pe lista scurta de achizitii a Barcelonei, campioana Spaniei, a Europei si a lumii intregi!

Andrei Ivan este cel mai „vinat” tinar fotbalist roman al momentului

La nici 20 de ani, Andrei Ivan este, deja, o certitudine in fotbalul romanesc. Joaca titular in linia de atac a Universitatii Craiova, si-a facut debutul in echipa nationala, iar toate fortele Ligii 1 l-au ofertat in aceasta iarna. Cu toate astea, Ivan tinteste un transfer in strainatate, iar stirea publicata ieri de cotidianul „Sport” provoaca palpitatii in Cetatea Baniei: tinarul international al Craiovei este cerut de FC Barcelona! Titlul materialului este sugestiv – „FC Barcelona negociaza transferul atacantului Andrei Ivan” – si arata dorinta catalanilor de a-si asigura viitorul cu cei mai valorosi tineri jucatori din lume.

Va avea sansa sa debuteze in Cupa Spaniei

Conform sursei citate, romanul este o solutie pentru formatia a doua a clubului, insa Luis Enrique va dori cu siguranta sa-l testeze si in meciurile echipei mari. Iar prilejul ideal il ofera Cupa Spaniei, o competitie aflata la cheremul Barcelonei, mai ales ca Real Madrid a parasit competitia, dupa cum noteaza „sport.es”.

Imprumut pina in vara si apoi transfer pe 4 milioane de euro?

Jurnalistii catalani prezinta un scenariu plauzibil pentru realizarea acestui transfer. „FC Barcelona a demarat negocierile pentru aducerea atacantului Andrei Ivan. Este considerat «perla» fotbalului romanesc si, in acest moment, are mai multe oferte pe masa, insa apropiatii lui vad cu ochi buni sansa de a ajunge la Barcelona, unde se va putea lupta pentru un loc in prima echipa. Marea problema a Barcelonei este ca nu dispune de foarte multi bani de investit in aceasta iarna. Astfel, se incearca un imprumut pina in vara, cu optiune de cumparare de 4 milioane de euro. Jucatorul este extrem de bine vazut de intreg staff-ul tehnic al Barcelonei, acestia fiind convinsi ca acest fotbalist poate face pasul spre echipa mare in viitorul apropiat”, se arata in Sport.es.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
473 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger