AcasăSPORTOltchim s-a impus la Budapesta si este aproape de semifinale! Calificarea se...

Oltchim s-a impus la Budapesta si este aproape de semifinale! Calificarea se joaca la Valcea

Katarina Bulatovici a fost cea mai buna marcatoare a Oltchimului

Dupa doua meciuri mai putin reusite, handbalistele de la Oltchim par sa-si fi revenit, trupa lui Jakob Vestergaard obtinand, sambata, a treia victorie consecutiva din Grupele Principale ale Ligii Campionilor, 30-23 cu Ferencvaros, la Budapesta.

Katarina Bulatovici a fost cea mai buna marcatoare a Oltchimului

Jucatoarele Oltchimului au dat uitarii problemele financiare de la club si sambata, la Budapesta, au aratat cel mai bun handbal vazut in ultimii ani in Liga Campionilor. Succesul (30-23, sapte goluri Bulatovici) mareste sansele de calificare in semifinale, acolo unde fetele pregatie de Jakob Vestergaard pot ajunge daca duminica trec si de Krim Ljubljana!

In plus, victoria i-ar asigura Oltchimului primul loc in grupa, care ar evita, astfel, o semifinala cu Gyori ETO, marea favorita a competitiei. In alta ordine de idei, presedintele gruparii din Zavoi, Petre Berbecaru, a preferat sa nu faca deplasarea in Ungaria, traind meciul la intensitate maxima din fata televizorului. Emotiile au fost atat de mar, incat Berbecaru a solicitat interventia medicului din cauza unui puseu de tensiune.

author avatar
Cristi Ionita
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger