AcasăSPORTOltchim ramane acasa pentru semifinala cu Gyori ETO

Oltchim ramane acasa pentru semifinala cu Gyori ETO

Desi se anuntase ca Oltchim Ramnicu Valcea va juca in semifinalele Ligii Campionilor la handbal la Bucuresti, in Complexul Romexpo, presedintele Petre Berbecaru sustine ca sunt sanse minime ca acest lucru sa se intample.

Oltchim va da piept, in penultimul act al competitiei, cu puternica formatie maghiara Gyori ETO, iar oficialii clubului din Zavoi trebuie sa anunte, pana la sfarsitul acestei saptamani, locatia in care va disputa meciul de pe teren propriu.

Desi recunoaste ca au fost discutii pentru Complexul Romexpo, Berbecaru spune ca „se pare ca varianta Romexpo va pica, am inteles ca acolo va fi un concert exact in acea perioada”.

Exista varianta ca Oltchim sa joace totusi in Sala Polivalenta, din Bucuresti, dar presedintele clubului anunta ca ar fi mai degraba de acord ca „galacticele” sa joace in Sala Traian, din Ramnicu Valcea, sau cel mult la Craiova.

„Eu ma gandesc ca ar fi mai bine la Craiova sau chiar sa ramanem la Ramnicu Valcea. Ne gandim si la modul in care spectatorii pot ajuta echipa si e clar ca in Oltenia se creaza o atmosfera senzationala” a declarat, pentru Mediafax, Petre Berbecaru.

Oltchim va juca cu Gyori ETO pe 6-7 aprilie, acasa, si pe 13-14 aprilie, in deplasare.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger