AcasăSPORTOltchim, in semifinale cu Gyor. Revine Cristina Neagu?

Oltchim, in semifinale cu Gyor. Revine Cristina Neagu?

Cristina Neagu

Cea mai buna handbalista din lume in 2010 asteapta cu nerabdare examenul medical de la sfarsitul acestei luni. Atunci, doctorul care a operat-o va da verdictul legat de posibilitatea sportivei de a juca in acest sezon.

Cristina Neagu

Oltencele lui Radu Voina au reusit sa se califice in semifinalele Ligii Campionilor EHF, unde vor infrunta gruparea maghiara ETO Gyor. Primul meci se va juca la Rm.Valcea, pe data de 1 aprile, urmand ca returul sa se dispute la Gyor, pe 8 aprilie. Cristina Neagu a fost alaturi de colegele sale la partida cu Krim Mercator (scor 30-26) si nutreste sperante ca ar putea reveni pe teren macar pentru returul cu Gyor.

Spre sfasitul lunii, Cristina va pleca in Statele Unite – la clinica unde a fost operata in 2011 – pentru a afla daca este apta sa joace din nou. Toata suflarea valceana astepta verdictul medicului american, prezenta in teren a Cristinei Neagu putand fiind garantul unei calificari in finala. „A trecut anul de cand Cristina nu s-a mai antrenat. Sa nu credeti ca, daca primeste un rezultat pozitiv, insemana ca a doua zi e pe teren”, a declarat Radu Voina. Cu sau fara Cristina Neagu, Oltchim va avea o misiune extrem de dificila in semifinale. Handbalistele de la ETO Gyor sunt conduse in teren de una dintre cele mai bune jucatoare din lume, golgetera acestui sezon de Liga Campionilor, Anita Gorbicz (82 de reusite). Ungutoaicele s-au calificat in ultimii cinci ani de fiecare data in semifinale. Altfel, valcencele mai au un singur meci de jucat in grupa preliminara, duminica, in deplasare, cu Buducnost, dar antrenorul Voina se gandeste sa foloseasca echipa a doua, pentru a nu risca vreo accidentare.

author avatar
Sebastian Stan
585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger