AcasăSPORTOltchim are traseu dificil spre finala Champions League

Oltchim are traseu dificil spre finala Champions League

Patricia Vizitiu (cu mingea) a trecut rar de defensiva lui Metz

Infrangerea usturatoare cu Buducnost de pe teren propriu, 24-34, si egalul de la Metz, 26-26, le-au transformat pe handbalistele lui Radu Voina in outsidere in lupta pentru finala Champions League, desi obiectivul trasat era participarea in ultimul act.

Patricia Vizitiu (cu mingea) a trecut rar de defensiva lui Metz

Campioana Romaniei a facut egal la Metz, 26-26, desi a avut ultimul atac al partidei, si a permis formatiei franceze sa-si treaca in cont primul punct din grupe. Oltchim Rm.Valcea este la trei puncte de liderul Buducnost, cu doua etape inainte de finalul fazei principale a grupelor Champions League. Valcencele mai au nevoie de un punct pentru a-si asigura calificarea in semifinale. Toata atentia elevelor lui Radu Voina se indreapta acum spre meciul cu Krim Ljubljana, de pe teren propriu, din 4 martie, in conditiile in care victoria in deplasarea de la Podgorica, din 11 martie, pare una imposibila.

Chiar si asa, Oltchim este condamnata la locul al doilea in grupa, ceea ce se traduce intr-un duel de foc cu Gyori in semifinale. Unguroaicele, cu Anita Gorbicz (golgetera competitiei) in mare forma, defileaza in Grupa A. Gyori a castigat toate cele patru meciuri disputate pana acum (35-27 si 29-24 cu Midtjylland, 28-26 la Itxako si 31-22 cu Larvik), desi in fata ei au stat campioana europeana en-titre (Larvik), vicecampioana europeana en-titre (Itxako) si campioana en-titre din Danemarca (Midtjylland).

author avatar
Cristi Ionita
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger