AcasăSPORTOltchim, apel catre fani pentru salvarea de la faliment

Oltchim, apel catre fani pentru salvarea de la faliment

(foto: cs-oltchim.com)

SC Oltchim, una dintre echipele de handbal reprezentantive ale Romaniei, a lansat un apel catre fani cu scopul colectarii de bani pentru evitarea desfiintarii.

(foto: cs-oltchim.com)

Amenintata cu retragerea din Cupa Campionilor sau, in cel mai rau caz, cu desfiintarea, jucatoarele de clubul de handbal Oltchim, unul dintre cele mai importante din Romania, au cerut ajutorul fanilor cu scopul adunarii de fonduri.

Mesajul dramatic a fost postat de oficialii echipei chiar pe site-ul oficial al clubului, anuntand ca au fost puse la dispozitie doua conturi, atat in euro cat si in lei.

„Dupa modelul clubului Viborg HK din Danemarca care si-a indemnat fanii sa li se alaturie in eforturile lor de a colecta bani pentru transferul unor jucatoare, Clubul Sportiv Oltchim a creat la randul sau doua conturi de solidaritate pentru donatii si sponsorizari – in LEI si EURO – care pot fi utilizate de iubitorii handbalului feminin de la oricare unitate bancara din tara”, se arata pe site-ul clubului.

Situatia dramatica in care se afla echipa de handbal Oltchim Ramnicu Valcea a survenit dupa ce sponsorul clubului, Combinatului Chimic Oltchim Ramnicu Valcea, a decis sa lase fara sustinere financiara echipa de handbal feminin.

author avatar
Ionut Zgimbau
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger