AcasăSPORTOltchim a fost surclasata de Buducnost in Champions League

Oltchim a fost surclasata de Buducnost in Champions League

Valcencele au fost ridiculizate de handbalistele de la Buducnost

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a fost zdrobita aseara, cu 24-34, de Buducnost, pe teren propriu, in etapa a treia a fazei principale a grupelor Champions League.

Valcencele au fost ridiculizate de handbalistele de la Buducnost

Cu doua victorii la activ, 31-25 cu Krim Ljubljana si 30-21 cu Metz, valcencele sperau sa-si rezolve de aseara calificarea in semifinale. Turcoaica Ozel, cea mai buna jucatoare de la Oltchim, a marcat gol dupa gol inca din start, dar apararea noastra a fost bulevard in fata atacului condus magistral de Katarina Bulatovici si Bojana Popovici. Muntenegrencele au avut 18-13 la pauza si s-au distantat la 24-13 (min. 38), inainte de a se impune cu 34-24. Antrenorul Radu Voina a acuzat numeroasele greseli individuale din defensiva si inconstanta din atac.

Oltchim a marcat doar un gol intre minutele 12 si 25 si a avut nevoie de 10 minute pentru a marca primul gol din repriza a doua. Disputa a semanat mult cu cea de la Podgorica, din martie anul trecut, cand Buducnost a trecut, cu 32-21 (16-9), de Oltchim si a barat drumul echipei noastre spre semifinalele Champions League. Acum, valcencele au avantajul ca pot spera linistite la locul al doilea, cu conditia sa nu faca alti pasi gresiti in urmatoarele doua meciuri, la Metz (26 februarie) si cu Krim (4 martie).

author avatar
Cristi Ionita
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger