AcasăSPORTOlimpiada Tineretului are expunere internationala ZERO. FOTE cu circuit inchis

Olimpiada Tineretului are expunere internationala ZERO. FOTE cu circuit inchis

Schioare pe Valea Rasnoavei in competitia de schi fond

Ceremonia de deschidere a Jocurile Olimpice de Iarna dedicate tineretului european a fost umbrita de prestatia lamentabila a cantaretei Inna.

Schioare pe Valea Rasnoavei in competitia de schi fond

Bine ca organizatorii FOTE n-au dat un caracter international evenimentului, altfel vedea toata planeta amatorismul romanesc! Comentand recitalul de toata jena a Innei, Monica Iagar, fosta campioana la atletism, a readus in discutie un subiect prea usor dat uitarii: competitia de la Brasov nu este transmisa si in afara Romaniei! „Eu, Monica Iagar, am asteptat acest eveniment cu mare drag, speram sa aiba parte de o deschidere de clasa. Nu am vrut sa starnesc un scandal, pur si simplu mi-am manifestat dezamagirea, ca un simplu telespectator ce sunt, fata de ce am vazut si ce am auzit la TV”, ne-a declarat Monica Iagar, dezamagita si de lipsa expunerii pe plan extern a Olimpiadei: „Va spun ca nicio tara din Europa nu poate viziona aceste Jocuri deoarece Comitetul Organizator n-a platit 30.000 de euro pentru transmisiune live pe Eurosport. In schimb, i-a dat Innei 10.000 de euro!”.
Ieri, in paralel cu intrecerile de la FOTE, Eurosport avea in program Cupa Mondiala de sarituri cu schiurile (Oberstdorf/ Germania) si Campionatul Mondial de Biatlon, competitie gazduita de statiunea Nove Mesto, din Slovacia.

Emil Imre a adus prima medalie pentru Romania

Emil Imre, "argint" la 500 de metri sprint

Dupa ce duminica a ratat la mustata podiumul in finala de short-track 1.500 de metri, cazand la ultimul viraj, Emil Imre s-a revansat ieri, cand a avut o evolutie mult mai sigura in finala de sprint 500 de metri si a terminat pe locul 2, castigand „argintul”. A fost prima medalie obtinuta de Romania la FOTE 2013. Din pacate, Iulian Pitea, marea speranta a noastra la sarituri cu schiurile, nu a reusit sa-si demonstreze pe deplin valoarea si a terminat finala doar pe locul 8. Nici fetele nu au avut o zi mai buna, Ania Caill, Raluca Ciocanel, Sogor Sarolt si Bianca Copot inregistrand rezultate modeste la slalom urias.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger