AcasăSPORTOlimpiada recordurilor la tenis

Olimpiada recordurilor la tenis

Melo si Soares raman in lupta pentru medalii

Tenismanii brazilieni Marcelo Melo si Bruno Soares s-au calificat, ieri, in sferturile de finala ale turneului olimpic de la Londra, dupa ce i-au invins, cu 1-6, 6-4, 24-22, pe cehii Radek Stepanek si Tomas Berdych.

Melo si Soares raman in lupta pentru medalii

Succesul brazilienilor a survenit la capatul unui meci-maraton care a durat 4 ore si 21 de minute, disputa urmand a intra in istorie drept cel mai lung meci de tenis disputat vreodata la Jocurile Olimpice.

Tsonga (stanga) si Raonic au avut puterea sa zambeasca, dupa un meci-maraton

Recordul se inregistreaza la doar o zi dupa ce francezul Jo-Wilfried Tsonga se impunea, in 3 ore si 56 de minute, in disputa cu canadianul Milos Raonic – scor 6-3, 3-6, 25-23. Disputa dintre Tsonga si Raonic ramane meciul in care s-au disputat cele mai multe game-uri, 66. Iarba londoneza de la Wimbledon pare favorabila pentru depasirea de recorduri. Cel mai lung meci de tenis din istorie s-a disputat in acelasi complex sportiv, americanul John Isner invingandu-l pe francezul Nicolas Mahut, la editia din 2010 a turneului de la Wimbledon, in 11 ore si 5 minute. Isner s-a impus, cu 6-4, 3-6, 6-7, 7-6, 70-68, aceasta fiind si confruntarea in care s-au disputat cele mai multe game-uri, 183.

author avatar
Cristi Ionita
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger