AcasăSPORTOlaru a bagat frica in Hingis, Mergea joaca in semifinale

Olaru a bagat frica in Hingis, Mergea joaca in semifinale

Raluca Olaru si Florin Mergea i-au incantat pe australieni cu tenisul practicat

Ziua de joi a fost una cu noroc pentru singurul roman de pe tabloul masculin al turneului de la Sydney, in conditiile in care meciul Simonei Halep a fost intrerupt de ploaie.

Raluca Olaru si Florin Mergea i-au incantat pe australieni cu tenisul practicat

Florin Mergea si Rohan Bopanna sunt de neoprit la Sydney. Perechea romano-indiana s-a calificat in semifinalele probei de dublu dupa 6-2, 6-4 cu australienii Sam Groth/John Peers. Mergea si Bopanna, favoritii numarul patru ai probei, s-au impus in 56 de minute de joc, iar la final cei doi au fost premiati cu un cec in valoare de 6.230 de dolari. Pentru a juca finala la Sydney, Mergea si Bopanna trebuie sa treaca de cuplul sud-american Thomaz Bellucci (Brazilia)/ Leonardo Mayer (Argentina).
Tot la dublu, dar pe tabloul feminin, Raluca Olaru a bagat frica in Martina Hingis dupa ce, alaturi de partenera sa, hazaha Iaroslava Svedova, a castigat primul set (6-4) in fata celei mai puternice echipe din lume (Hingis-Sania Mirza). Dupa 3-6 in setul 2, Hingis si Mirza au castigat in decisiv (supertie-break) cu 10-8. Ajunse pana in sferturile de finala, Raluca Olaru si Iaroslava Svedova au fost premiate cu 11.735 de dolari si 185 de puncte WTA.

Meciul Simonei Halep, intrerupt de ploaie

Cea mai asteptata semifinala de la Sydney, partida dintre Simona Halep si Svetlana Kuznetova, a fost intrerupta de ploaie, la scorul de 5-4 in primul set pentru romanca. Intalnirea se va relua vineri dimineata, dupa cum au anuntat organizatorii turneului dotat cu premii totale in valoare de 687.900 dolari.
Daca va castiga intalnirea cu rusoaica, Simona Halep (foto) este obligata sa joace finala in aceeasi zi, care a fost programata tot vineri, de la ora locala 19.30.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger