AcasăSPORTOlaroiu, selectionerul Arabiei Saudite pe 5 milioane de euro!

Olaroiu, selectionerul Arabiei Saudite pe 5 milioane de euro!

Cosmin Olaroiu este foarte bine vazut in fotbalul arab

Daca Laurentiu Reghecampf si Victor Piturca au o imagine tot mai proasta in fotbalul din Golf, nu acelasi lucru il putem spune despre Cosmin Olaroiu, tehnicianul formatiei Al Ahli.

Cosmin Olaroiu este foarte bine vazut in fotbalul arab

Campioana en-titre a Emiratelor este singura „piedica” dintre Olaroiu si Federatia din Arabia Saudita, care il doreste in functia de selectioner. Sauditii l-au demis pe spaniolul Lopez Caro (fost la FC Vaslui), iar alesul lor pentru a conduce nationala la Cupa Asiei pe Natiuni (gazduita de Australia, in luna ianuarie) este romanul Cosmin Olaroiu. Oferta este de cinci milioane de euro pentru un singur an, conform presei arabe; in paralel, federatia saudita ii va permite sa pregateasca si echipa de club, Al Ahli, din Emiratele Arabe Unite! Seicul Ahmed Al Khalifa, director executiv la Al Ahli, a confirmat tratativele, dar sustine ca fostul tehnician al Stelei ar urma sa conduca reprezentativa Arabiei Saudite doar pe perioada Cupei Asiei: „E adevarat! Am primit o cerere oficiala din partea Federatiei de Fotbal din Arabia Saudita pentru a-l ceda pe Cosmin pentru o luna. Vom studia, iar o decizie oficiala va fi anuntata in cel mult 24 de ore”. Olaroiu se afla in tarile arabe din 2007 si a antrenat pana acum formatiile Al Hilal (Arabia Saudita), Al Sadd (Qatar), Al Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al Ahli Dubai, cu toate castigand trofee pe plan intern.
Campionatul Asiei va incepe la 8 ianuari, cu Arabia Saudita plasata in Grupa B, alaturi de Uzbekistan, China si Coreea de Nord. Primul joc va fi  pe 10 ianuarie, la Brisbane, cu China.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger