AcasăSPORTOlaroiu invins de Scolari

Olaroiu invins de Scolari

Olaroiu, neputincios in returul finalei Ligii Campionilor Asiei

Al Ahli Dubai, echipa lui Cosmin Olaroiu, a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei. Sambata, in retur, arabii au fost invinsi de chinezii de la Guangzhou Evergrande, scor 0-1, dupa ce in tur, pe teren propriu, obtinusera doar o remiza alba.

Olaroiu, neputincios in returul finalei Ligii Campionilor Asiei

Unicul gol al intalnirii a fost inscris de brazilianul Elkeson, in minutul 54. La fel ca in tur, formatia din Emiratele Arabe Unite a terminat meciul in inferioritate numerica. Salmeen Khamis Saqer a vazut cartonasul rosu in minutul 67, moment in care a vrut sa-l bata pe arbitru, un gest nemaiintalnit pe un stadion de fotbal.
Formatia Guangzhou Evergrande este pregatita de brazilianul Luiz Felipe Scolari, cel care a adus Selecao ultimul titlu mondial, in 2002. Chinezii au mai cucerit titlul continental si in 2013, cu italianul Marcello Lippi pe banca. „Trebuie sa o felicitam pe Guangzhou pentru castigarea trofeului. Noi am jucat foarte bine in prima repriza, cand ne-am creat cateva ocazii importante, dar pe care le-am ratat. Apoi, ne-am retras putin in repriza a doua si am pierdut mult mingea in zona de mijloc a terenului. Totusi, dupa eliminare, am continuat sa jucam si sa incercam sa marcam. Jucatorii au facut o treaba buna, chiar daca nu au castigat. In finala Ligii Campionilor poti sa-ti creezi doar cateva ocazii, dar platesti daca nu le fructifici. Am avut mai multe ocazii clare decat adversarii nostri, dar nu am inscris. Nu este usor sa pierzi finala, dar aceste meciuri ne arata cit de puternici suntem”, a declarat Olaroiu la finalul partidei.
Anul trecut, un alt tehnician roman a ajuns in finala Ligii Campionilor Asiei. Laurentiu Reghecampf a cedat in dubla mansa tot cu 0-1 in fata australienilor de la Western Sydney Wandrers.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
59 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger