AcasăSPORTOlaroiu il linisteste pe Lucescu jr.: "Si eu antrenez camile, dar am...

Olaroiu il linisteste pe Lucescu jr.: „Si eu antrenez camile, dar am milioane in cont!”

Dupa ce a semnat cu gruparea Al Jaish din Qatar, antrenorul Razvan Lucescu a tinut sa afle cea mai pertinenta parere despre viata din Golf chiar de la vecinul sau din „Cartierul Francez”, Cosmin Olaroiu.

Olaroiu si Lucescu Jr., s-au duelat in 2006, in sferturile de finala ale Cupei UEFA

Gandul ca va pleca in Qatar, unde va fi nevoit sa locuiasca in urmatorii trei ani, l-a facut pe Razvan Lucescu sa adune referinte legate de cum se traieste printre arabi. Fostul „principal” al Rapidului a fost indrumat de catre apropiati sa ceara opinia lui Cosmin Olaroiu, care de 5 ani este „Printul Desertului”, activand in Arabia Saudita, Qatar, iar acum fiind antrenor in Emiratele Arabe Unite. Chiar daca cei doi au fost la un anumit moment rivali, relatia s-a transformat intr-una de prietenie, mai ales ca la Bucuresti locuiesc gard in gard, vilele celor doi din „Cartierul Francez” fiind aproape lipite. „Ti-e teama ca o sa rada lumea de tine?! Nicio problema! Si mie mi-au zis ca antrenez camilele printre maldarele de nisip? Da, antrenez camile, dar am milioane in cont!”, i-a spus Olaroiu colegului sau de breasla. Tehnicianul formatiei Al Ain, campioana Emiratelor Arabe Unite, i-a explicat ca, fata de alte tari din zona, viata in Qatar este mult mai usoara, si ca nu va avea probleme de adaptare.

Saambata va fi desemnat antrenorul anului in Emirate

Cosmin Olaroiu (42 de ani) a fost nominalizat la titlul de „antrenorul anului” in EAU, premiul urmand sa fie decernat maine. Tehnicianul lui Al Ain este favoritul cert al trofeului, el reusind sa cucereasca titlul de campion in aceasta stagiune, cu o singura infrangere in 22 de meciuri. Contracandidatii sai sunt Diego Armando Maradona (Al Wasl), Walter Zenga (Al Nassr) si Quique Flores (Al Ahly).

author avatar
Sebastian Stan
729 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger