AcasăSPORTOlaroiu ii da reject lui Gigi Becali!

Olaroiu ii da reject lui Gigi Becali!

Patronul Stelei s-a impacat cu ideea ca gruparea din Ghencea nu mai are nicio sansa sa castige titlul in acest sezon, astfel ca finantatorul a trecut la planuri de viitor. Cum, insa, a cam epuizat toate variantele de antrenori romani, cu sau fara personalitate, mai degraba fara!, Gigi Becali a inceput sa-l bombardeze cu telefoane pe Cosmin Olaroiu. „Seicul”, insa, nici nu vrea sa mai auda de o noua colaborare cu patronul Stelei.

Olaroiu a lucrat pentru Becali intre 2002 si 2005, apoi in sezonul 2006-2007. Anul trecut, antrenorul a castigat Cupa Romaniei cu Steaua, dar din postura de prieten al finantatorului

Finantatorul Stelei este disperat pentru ca nu gaseste un antrenor pe masura. Cum nu mai are incredere in niciun tehnician din Liga 1, Gigi Becali a inceput cautarile pe plan extern. Primul favorit este eternul Cosmin Olaroiu. Proaspat campion cu Al Ain in Emiratele Arabe Unite, Olaroiu este cu gandul mai mult la vacanta, dar si la Campionatul European, unde doreste sa participe, evident in calitate de spectator.

Antrenorul lui Al Ain si bucuria castigarii titlului in Emirate

De cateva zile, Gigi Becali il tot suna disperat pe cel supranumit „Seicul”, dar acesta ii da reject. De altfel, patronul Stelei s-a plans apropiatilor ca Oli nu-i raspunde la telefon. Paradoxal, Gigi Becali nu s-a suparat, el marturisind ca il va suna pana cand tehnicianul sau preferat va accepta sa auda propunerea sa. Intre timp, patronul din Ghencea l-a informat pe Mihai Stoica sa nu caute antrenor pentru ca vrea sa lamureasca mai intai problema cu Olaroiu.

 

author avatar
Sebastian Stan
642 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger