AcasăSPORTOlaroiu i-a „furat” lui Lucescu golgheterul!

Olaroiu i-a „furat” lui Lucescu golgheterul!

Olaroiu l-a „rapit” pe Luiz Adriano de sub nasul lui Lucescu

Dupa un al doilea sezon ratat pe banca lui Al Ahly, Cosmin Olaroiu vrea sa se asigure ca lucrurile nu se vor mai repeta si in 2016.

Olaroiu l-a „rapit” pe Luiz Adriano de sub nasul lui Lucescu

Cu un golgheter veritabil in teren, titlul si Liga Campionilor Asiei par obiective realizabile. Transferul brazilianului Luiz Adriano, atacantul lui Sahtior Donetk, este cea mai tare lovitura pe care a dat-o un club din Golf in ultimii ani! Sud-americanul este acum prezent cu echipa sa nationala la Copa America, dar a semnat contractul cu Al Ahly din cantonament, scrie presa araba. La formatia pregatita de Cosmin Olaroiu, Adriano va fi coleg cu un alt brazilian Everton Ribeiro.
Luiz Adriano mai are angajament cu Sahtior pana in luna decembrie, astfel ca a putut semna un precontract cu Al Ahly. Din cate se pare, oferta arabilor a fost net superioara, brazilianul refuzand propunerile facute venite de la AC Milan si AS Roma. „Nu este adevarat ca Luiz Adriano a semnat cu Al Ahly, cel putin noua nu ne-a spus. Sahtior i-a dat voie sa negocieze cu alte cluburi, printre care si cel din Golf, dar si alte trei echipe care sunt interesate de el. Insa eu stiu ca Luiz nu e multumit de oferta primita si va ramane la Sahtior pana in decembrie”, a reactionat Mircea Lucescu, tehnicianul lui vicecampioanei Ucrainei.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger