AcasăSPORTOlaroiu a semnat cu Al Ain

Olaroiu a semnat cu Al Ain

Cosmin Olaroiu a semnat, ieri, cu Al Ain, un contract valabil pentru doua sezoane, el urmand sa primeasca in Emirate un salariu de 1,7 milioane de euro anual.Secunzii sai vor fi Catalin Necula si Massimo Pedrazzini. La echipa din Abu Dhabi ar putea veni si Mirel Radoi, care a fost vazut saptamana trecuta la sediul clubului Al Ain, unde  a purtat negoiceri. Daca se va intelege cu gruparea din EAU, Radoi ar incasa un salariu de 4 milioane de euro, iar clubul sau, Al Hilal, nu mai putin de 5 milioane de euro.

Mititelu aduce DNA-ul la FRF si LPF

Clubul oltean a depus, ieri dimineata, la DNA o plangere penala impotriva a 15 membri din comisiile FRF si LPF. Vizati sunt toti componentii de la Comisia pentru Solutionarea Ligiilor din cadrul LPF si membri de la Comisia de Recurs din cadrul FRF. Capele de acuzare formulate impotriva celor 15 sunt urmatoarele: complicitate la inselaciune in forma agravata, abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Prejudiciul invocat de Adrian Mititelu in plangerea depusa la DNA este de 20 de milioane de euro.

Bosnia, derby cu Albania

Bosnia si Albania se intalnesc, astazi, la Zenica, in cel mai echilibrat joc al zilei din grupa D. O remiza a celor doua ar avantaja Romania, dar nici un succes al oaspetilor nu este de aruncat, caz in care bosniacii ar fi scosi din cursa calificarii la turneul final. Tot in aceasta seara, Belarusul are sansa sa se distanteze fata de Romania printr-o victorie in fata Luxemburgului. Clasamentul grupei D arata astfel: 1. Franta – 13 puncte (6 jocuri), 2. Belarus – 9 puncte (6 jocuri), 3. Romania – 8 puncte (6 jocuri), 4. Albania – 8 puncte (5 jocuri), 5. Bosnia – 7 puncte (5 jocuri), 6. Luxemburg – 1 punct (6 jocuri).

Hiddink la Chelsea, pentru 4 milioane de euro

Olandezul Guus Hiddink are mari sanse sa devina noul antrenor principal al formatiei Chelsea Londra, dupa ce conducerea Federatiei Turce si-a dat acceptul ca acesta sa paraseasca banca tehnica a nationalei otomane. Roman Abramovich, patronul londonezilor, va plati 4 milioane de euro daune catre turci pentru a-si asigura semnatura tehnicianului olandez. Hiddink lasa nationala Turciei pe locul al treilea in Grupa A, cu sanse serioase de a ajunge la barajul pentru Euro 2012.

author avatar
eNational
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger