AcasăSPORTOlaroiu a facut scandal la meciul cu Maradona

Olaroiu a facut scandal la meciul cu Maradona

Olaroiu a dat vina pe argentinian pentru rabufnirea sa

Al Ain s-a impus cu 1-0 in partida cu Al Wasl, fostul international Mirel Radoi oferind pasa de gol la reusita vedetei locale Yasser Al-Qahtani.

Maradona, revoltat la conferinta de presa

La o saptamana dupa ce a pierdut in campionat, Cosmin Olaroiu si-a luat revansa in fata argentinianului, sambata, cu o victorie la limita in Emirates Cup. Fostul „principal” al Stelei nu s-a multumit, insa, sa-l bata pe Maradona la fotbal, a vrut s-o faca si barbateste, parte-n parte, dupa cum releva presa locala. Nemultumit de deciziile arbitrului, Olaroiu a protestat indelung, starnind mania staff-ului rival. Spre stupefactia celui supranumit „El Pibe d’Oro”, romanul a trecut la amenintari in momentul in care a fost eliminat de „centralul” partidei, transmitandu-i prin semne lui Maradona ca-l asteapta la vestiare.

Olaroiu a dat vina pe argentinian pentru rabufnirea sa

Este a doua infrangere suferita de fostul selectioner al „pumelor” in fata unui antrenor roman, dupa deja celebrul 0-5 dintre Dubai Club si Al Wasl. „Cine e Maradona ca antrenor? Ce rezultate a avut el? Ar trebui sa respecte aceasta meserie si sa nu vina imbracat in pantaloni scurti la meciuri”, a comentat Olaroiu la conferinta de presa.

Al Ain-Al Wasl, un meci dur

La randul lui, Diego i-a raspuns romanului: „Cosmin Olaroiu ar trebui sa lase deoparte impolitetea de care da dovada si sa invete sa fie mai respectuos”.

„El Pibe d’Oro” in doliu: i-a murit mama!

Dalma Maradona s-a stins departe de fiul ei

Imediat dupa incheierea jocului, Diego s-a imbarcat intr-un charter pus la dispozitie de miliardarii arabi si a plecat spre Buenos Aires, sperand ca-si va putea lua ramas bun de la mama grav bolnava. Starul argentinian a ajuns prea tarziu la clinica „Sanatoria de Los Arcos”, Dalma Maradona decedand sambata noapte la varsta de 81 de ani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
508 afisari

2 COMENTARII

  1. ar trebui sa-i traga vreo 50 de bice ,sa-i rupa spatele si va fi mai politicos!dar se vede ca are scoala lui riciu,nu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger