AcasăRecomandariOlaroiu - 16 milioane de euro de la Al Ahli!

Olaroiu – 16 milioane de euro de la Al Ahli!

Daca se mai indoia cineva: Cosmin Olaroiu ramane cel mai apreciat antrenor din fotbalul arab, dovada noul contract pe care i l-a propus conducerea clubului Al Ahli!

Cosmin Olaroiu este cel mai bine platit antrenor roman al momentului

Chiar daca a terminat sezonul abia pe locul 7, Oli continua sa fie tratat ca un emir la Dubai. I s-a pus pe masa un contract la care alti tehnicieni din zona Golfului nici nu viseaza: 16 milioane de euro pentru urmatoarele trei sezoane! Sosit la gruparea din Emirate in 2013, antrenorul roman a castigat pana acum un titlu, o Cupa a Ligii si doua Supercupe, toate performantele fiind obtinute, insa, in sezonul trecut.
„Cine s-ar fi asteptat la aceasta mutare?”, s-au intrebat jurnalistii arabi, aluzie la faptul ca Al Ahli i-a propus lui Olaroiu un contract de peste cinci milioane pe an fix dupa ce a pierdut Cupa Presedintelui, 0-3 cu Al Nasr. In ultima perioada, numele fostului „principal” al Stelei a fost legat de interesul qatarezilor de la Al Sadd pentru aducerea unui antrenor care sa-l inlocuiasca pe marocanul Lhoussaine Ammouta. La Al Sadd tocmai s-a transferat catalanul Xavi, cel mai titrat fotbalist din istoria Spaniei.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger