AcasăSPORTOlandezul Michael van Praag s-a speriat de Blatter

Olandezul Michael van Praag s-a speriat de Blatter

Van Praag n-a avut curaj sa lupte cu Blatter

Presedintele Federatiei Olandeze de Fotbal, Michael van Praag, a anuntat, joi, ca nu va mai candida pentru sefia FIFA. Astfel, in cursa pentru conducerea forului mondial au mai ramas Joseph Blatter, iordanianul Ali Bin Al-Hussein si portughezul Luis Figo.

Van Praag n-a avut curaj sa lupte cu Blatter

In varsta de 67 de ani, Michael van Praag urma sa fie sustinut in alegeri si de Federatia Romana de Fotbal. Acum, olandezul a anuntat ca va da votul sau printului Ali Bin Al-Hussein al Iordaniei, aceeasi optiune fiind aleasa si de conducerea FRF. Pe mana iordanianului merge si Wolfgang Niersbach, conducatorul Federatiei Germane de Fotbal (DFB): Blatter este marele favorit, dar asta nu schimba dorinta noastra, facuta publica, de schimbare la FIFA. Daca Sepp va fi reales, cu siguranta ca nu vom fi intotdeauna de acord, dar vom colabora de o forma constructiva”.
Elvetianul Sepp Blatter (79 de ani) este considerat favorit la alegerile pentru postul de presedinte al FIFA, for pe care il conduce din 1998. In luna februarie, s-a retras din cursa si francezul Jerome Champagne.

 

author avatar
National
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger