AcasăSPORTOlandezii nu vor sa stea la aceeasi masa cu Gigi Becali!

Olandezii nu vor sa stea la aceeasi masa cu Gigi Becali!

Gigi Becali nu se sinchiseste de aroganta olandezilor

Patronul clubului Steaua a fost taiat de pe lista de invitati pentru dineul oficial de maine seara. „Este un personaj controversat cu care clubul Ajax nu vrea sa aiba de-a face”, s-a scris, ieri, in cotidianul „De Telegraaf”. Raspunsul finantatorului stelist nu s-a lasat asteptat: „Nu vin eu la masa cu toti cioflingarii!”.

Gigi Becali nu se sinchiseste de aroganta olandezilor

Condamnarea in Romania la trei ani de inchisoare cu suspendare i-a stricat imaginea si asa sifonata pe care o avea in Occident. Mai nou, Gigi Becali nici macar nu mai este primit sa stea la aceeasi masa cu omologii sai vestici!

De Telegraaf l-a analizat in numarul de ieri pe Gigi Becali

Conform unei informatii prezentate, ieri, de cotidianul batav „De Telegraaf”, patronul clubului Steaua nu a fost invitat sa participe la dineul oficial oferit de sefii „lancierilor” pe motiv ca acestia din urma nu doresc sa aiba de-a face in niciun fel cu controversatul om de afaceri roman! „Numele sau a fost implicat intr-un caz de mita in 2008, la un meci al rivalei CFR Cluj, cand a dat bani 1,7 milioane de euro in cash. Pentru ca n-a avut dovezi concrete, instanta nu l-a putut, totusi, condamna. Inainte de caderea dictatorului Nicolae Ceausescu, Becali facea afaceri cu lapte si branza, doua alimente considerate bunuri de lux in saraca Romanie. Averea si-a construit-o pe baza unui schimb dubios de terenuri (n.n. – probabil ca olandezii fac referire la schimbul de terenuri cu MApN-ul), iar valoarea noii proprietatii a crescut si a ajuns la o suma cu noua zerouri”, s-a scris in „De Telegraaf”.

Replica latifundiarului a fost cea asteptata: „Nu am eu nevoie de dineul oficial al lui Ajax. Ce sa fac eu la dineul lor, ce, eu merg la dineu cu toti cioflingarii? Am fost la dineul de la Real Madrid, la Betis, la Lyon si cu Valencia”. Ajax si Steaua vor juca maine seara in mansa tur a 16-imilor de finala ale Europa League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger