AcasăSPORTOlanda - Germania: finala din grupe

Olanda – Germania: finala din grupe

(foto: wikipedia)

Olanda si Germania se vor infrunta intr-un deby de foc in urma caruia, daca va fi invinsa, Olanda are sanse mari de a fi eliminata de la EURO.

(foto: wikipedia)

Meciul dintre Germania si Olanda, ce se va desfasura miercuri, de la ora 21.45, va reprezenta o adevarata „finala in grupe” in urma caruia, daca Olanda va fi invinsa, ar putea insemna si eliminarea de la EURO 2012. Singurul caz in care ar ramane in lupta, ar fi ca Danemarca sa fie infranta in meciul cu Portualia, si Olanda sa castige la scor ultimul meci cu Portugalia, timp in care Germania sa castige si al treilea meci.

Referitor la infruntare, Thomas Muller l-a numit deja pe dusmanul numarul 1 al echipei sale, nominalizandu-l in acest post pe Robin van Persie.

„Avem o grupa extrem de grea si victoria din meciul cu Portugalia e extrem de importanta pentru noi. Olanda e o echipa completa si extrem de buna. Va trebui sa tragem din greu pentru a-i opri. Robin Van Persie a avut un an incredibil in Premier League si cel mai important va fi sa-l reducem la tacere”, spune Muller, citat de De Telegraaf.

Meciul va incepe la ora 21.45, fiind transmis in direct de catre TVR 1 si TVR HD si in format LIVETEXT de catre national.ro

author avatar
Ionut Zgimbau
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger