AcasăSPORTOlanda, evacuata din hotel la ordinul FIFA!

Olanda, evacuata din hotel la ordinul FIFA!

Louis van Gaal paraseste hotelul cu zambetul pe buze

Forul prezidat de elvetianul Sepp Blatter taie si spanzura cand vine vorba de apararea propriilor interese, chiar daca asta inseamna grave prejudicii aduse uneia dintre semifinalistele de la Cupa Mondiala.

Louis van Gaal paraseste hotelul cu zambetul pe buze

Este cazul Olandei, formatie umilita de FIFA cu numai cateva zile inaintea duelului cu Argentina, programat diseara, in a doua semifinal din Brazilia. Cazata la „Caesar Park”, din Ipanema, reprezentativa batava s-a vazut nevoita sa elibereze hotelul, la ordinul FIFA, care a ales sa-si gazduiasca acolo invitatii pentru ultimele faze ale turneului sud-american, scrie „De Telegraaf”. Conform sursei citate, Federatia Olandeza de Fotbal a rezervat hotelul pana in faza sferturilor, din semifinale incolo stabilimentul intrand „in posesia” FIFA, care si-a trimis la „Caesar Park” o parte dintre sponsori si diversi parteneri comerciali. Seful supreme de la Zurich, Sepp Blatter, nici n-a vrut sa auda de vreo concesie facuta olandezilor si le-a cerut sa elibereze hotelul „in regim de urgenta”! Lucru care, evident, s-a si intamplat.
„Daca ajungem in finala, trebuie sa ne gasim un alt hotel din Rio, doarece «Caesar Park» e ocupat de FIFA. Explicatia lor nu sta in picioare: daca doream un hotel pana la finalul Cupei Mondiale, atunci trebuia sa ne luam unul in munti, la 900 de kilometri. E o rusine ce s-a intamplat, jucatorii nostri se obisnuisera acolo si asta e o problema, fiindca vom fi permanent in cautarea unui alt loc, avand in vedere ca semifinala cu Argentina se joaca la Sao Paulo”, a declarat Bert van Oostveen, conducatorul Federatiei Olandeze, pentru “De Telegraaf”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger