AcasăSPORTOlanda este deja la Mondiale. Vezi situatia din Grupa Romaniei! (VIDEO)

Olanda este deja la Mondiale. Vezi situatia din Grupa Romaniei! (VIDEO)

„Portocala mecanica” a facut o demonstratie de forta impotriva Estoniei, formatie pe care a invins-o, cu 3-0, si este deja, in mare masura, castigatoarea Grupei D, cea din care face parte si Romania.

Oaspetii au reusit, cu determinare si conditie fizica, sa tina piept Olandei in prima repriza, dar in partea a doua au fost macelariti, intrarea lui Van Der Vaart in minutul 36, in locul lui Sneijder, dinamitand jocul ofensiv al batavilor.

Mijlocasul lui Hamburg a deschis scorul imediat dupa pauza si a avut un aport decisiv la reusitele lui Van Persie si Schaken, iar Olanda s-a impus, cu 3-0, dupa o repriza a doua pe care a controlat-o total.

Olanda, care ne va fi adversara marti, la Amsterdam, a jucat impotriva Estoniei cu Vermeer – Janmaat, De Vrij, Indi, Blind – Strootman, Sneijder (Van Der Vaart ’36), De Guzman (Clasie ’86) – Lens (Schaken ’74), Van Persie, Robben.

[youtube]rcN_ENnXOEY[/youtube]

In celalalt meci disputat vineri seara, in Grupa D, Turcia s-a impus, cu 2-0, prin golurile marcate de Selcuk Inan si Burak Yilmaz, si se apropie de locul 3, ocupat de Romania.

Clasamentul arata astfel: 1. Olanda 15 puncte (16-2 golaveraj), 2. Ungaria 10 puncte (12-7), 3. Romania 10 puncte (10-6), 4. Turcia 6 puncte (6-6), 5. Estonia 3 puncte (1-9), 6. Andorra 0 puncte (0-15).

Marti se joaca: Estonia – Andorra (ora 19.00), Turcia – Ungaria (ora 20.30) si Olanda – Romania (ora 21.30).

author avatar
Cristi Ionita
994 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger