AcasăSPORTOgararu aduce scoala lui Ajax la „U” Cluj

Ogararu aduce scoala lui Ajax la „U” Cluj

George Ogararu a fost legitimate doi ani la Ajax Amsterdam

Conducerea clubului Universitatea Cluj a luat decizia de a renunta la serviciile antrenorului Mihai Teja, despartirea de acesta fiind confirmata de Vlad Munteanu, administratorul special al „Sepcilor rosii”.

George Ogararu a fost legitimate doi ani la Ajax Amsterdam

„A fost o decizie de comun acord in privinta lui Teja, noi ne-am fi dorit sa ramana la club. Suntem in negocieri cu George Ogararu, dar, deocamdata, el nu este noul tehnician al echipei. Avem si alte variante, pot spune ca pana la amicalul cu Sahtior Donetk vom avea antrenor principal”, a declarat Vlad Munteanu. Daca va semna cu „U”, Ogararu (34 de ani) il va avea asistent pe Alfon Goroenendijk, tehnician olandez scolit la Ajax Amsterdam.
Dupa 6 etape, Universitatea Cluj ocupa locul 9 in clasament, cu 8 puncte, avand doua victorii, doua egaluri si tot atatea infrangeri. „Nu regret deciziile pe care le-am luat in viata. Totusi, eu am ales cu sufletul in vara cand am refuzat Steaua si nu o sa mai fac niciodata greseala asta! Suporterii sunt si ei dezamagiti de ceea ce s-a intamplat. Nu pot dezvalui motivele care au dus la plecarea mea, este o chestiune de bucatarie interna”, a declarat Mihai Teja, care foarte probabil va semna cu Viitorul Constanta.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger