AcasăSPORTOficialii Rapidului: "MM Stoica este un NE NOROCIT. Sa-si caute norocul in...

Oficialii Rapidului: „MM Stoica este un NE NOROCIT. Sa-si caute norocul in Insula Pastelui”

Razboiul de duminica seara, de pe stadionul Giulesti, dintre oficialii Rapidului si cei ai Stelei, s-a mutat in mediul online.

Dupa ce Mihai Stoica a postat o declaratie defaimatoare la adresa rivalilor pe pagina sa de facebook, oficialii Rapidului au iesit la inaintare cu un comunicat in care il ataca violent pe managerul Stelei.

Giulestenii sustin ca rivalii de la Steaua, in frunte cu Mihai Stoica, s-au ocupat, in saptamana dinaintea meciurilor, cu „declaratii sforaitoare reprezentand provocari directe adresate galeriei Rapidului, cunoscuta ca fiind una extrem de temperamentala; tertipuri ieftine, gen „cutii de carton”, menite sa infierbante la maxim spiritele; afirmatii necontrolate si infatuare nejustificata”.

De asemenea, rapidistii sustin ca incidentele de la meciul de duminica seara sunt „rezultatul atitudinii iresponsabile a unui conducator de club care nu gandeste, respectiv Mihai Stoica”.

De altfel, oficialii de la Rapid au realizat si o caracterizare a managerului stelist: „Mihai Stoica nu stie decat sa distruga lucrurile si situatiile ce decurg normal. La el este pe invers, deci este anormal. Poate ar fi fost altfel daca avea mai mult noroc in viata, dar asa ramane un NE NOROCIT care ar trebui sa-si caute norocul prin Mongolia, Kamciatka sau Insula Pastelui”.

Concluzia rapidistilor este clara: „In opinia noastra marele vinovat pentru incidentele de la meci nu este publicul spectator care a cazut intr-o capcana, ci acela/ aceia care incita permanent la ura si agresivitate. El/ ei sunt cei care trebuie SANCTIONATI! Rapid a aratat ca poate lupta, oricand si in orice conditii, de la egal la egal (sau chiar mai mult) cu Steaua! Diferenta de pozitii din clasament nu are acoperire din punct de vedere valoric! Dupa cum nici nesimtirea managerului Stelei nu are acoperire in nimic”.

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger