AcasăSPORTOficialii Rapidului isi ataca fanii

Oficialii Rapidului isi ataca fanii

Conducerea clubului Rapid Bucuresti a emis un comunicat de presa prin care contesta actiunile fanilor din deplasarea de la Cluj.

Oficialii giulestenilor sunt revoltati, mai ales dupa ce Rapid a incasat o noua amenda in valoare de 30.000 de lei.

Conform unui calcul facut de acestia, Rapid a platit 250.000 de lei in actualul sezon numai pe amenzi incasate din cauza comportamentului fanilor.

In plus, rapidistii vor juca un nou meci fara spectatori, ceea ce inseamna lipsa incasari pe vanzarea de bilete si obiecte promotionale.

„Pana in prezent clubul nostru a fost penalizat cu amenzi de circa 250.000 lei pentru greseli care NU II APARTIN. Rapid a fost sanctionat chiar si atunci cand a jucat fara spectatori! Suntem amendati, acum, pentru a sasea etapa consecutiv! Desigur, nu putem si nici nu dorim sa ne delimitam complet de Galeria care sustine echipa, dar ni se pare injust ca greseli comise de suporteri, fie ca e vorba de torte, de steaguri sau de alte asemenea, sa se transforme in sanctiuni dure aplicate clubului” a sunat doar unul dintre atacurile conducerii la adresa galeriei.

Luni seara, la meciul CFR Cluj – Rapid, din etapa a 23-a a Ligii I la fotbal, fanii oaspetilor si-au dat iar in stamba. Pe langa incidentele clasice, precum folosirea de torte si fumigene, unul dintre fanii Rapidului a dat foc unui steag al Ungariei, fapt ce a provocat adevarate tensiuni la nivel de relatii intre cele doua tari.

author avatar
Cristi Ionita
753 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger