AcasăSPORTOFICIAL! Victor Piturca nu mai este selectionerul Romaniei

OFICIAL! Victor Piturca nu mai este selectionerul Romaniei

Reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal au anuntat, pe site-ul oficial al FRF, despartirea de selectionerul Victor Piturca.

Tehnicianul de 58 de ani a acceptat oferta venita din partea gruparii arabe Al Ittihad Jeddah si a ajuns la un numitor comun cu Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, in ceea ce priveste clauza de reziliere a contractului.

Conform ultimelor informatii, Piturca trebuie sa achite 700.000 de euro, iar oficialii lui Al Ittihad au precizat ca antrenorul roman si-a asumat plata despagubirilor fata de FRF.

De altfel, suma reprezinta doar o treime din salariul pe care Piturca il va avea in Arabia Saudita, antrenorul roman avand asigurat un venit de doua milioane de euro anual la Al Ittihad.

Alte doua milioane de euro vor fi impartite de membrii staff-ului sau. Piturca va merge in Arabia Saudita insotit de toti secunzii pe care i-a avut la echipa nationala, acestia despartindu-se si ei de echipa nationala.

In plus, Victor Piturca il va avea in staff si pe fiul sau, Alexandru, fost atacant la Steaua.

Reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal anunta ca mai multe detalii vor fi facute publice de Razvan Burleanu luni, 20 octombrie, cand este foarte posibil ca presedintele FRF sa anunte si numele noului selectioner.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger