AcasăSPORTOFICIAL! Steaua se desparte de inca un titular in vara

OFICIAL! Steaua se desparte de inca un titular in vara

Steaua Bucuresti are sanse mari sa-si treaca in cont al doilea titlu consecutiv de campioana a Romaniei, dar trupa din Ghencea va trebui sa treaca in vara printr-o remaniere masiva.

Mai multi dintre jucatorii de baza ai Stelei vor parasi gruparea din Ghencea, deja vorbindu-se despre un transfer al lui Ciprian Tatarusanu la Fiorentina, o plecare a lui Florin Gardos la Borussia Dortmund, dar si de o despartire de golgeterul Federico Piovaccari, fotbalist ce are un salariu mult prea mare pentru Liga I.

Ultimul ajuns pe lista este mijlocasul Cristian Tanase, jucator despre care digisport.ro anunta ca este ca si transferat in Turcia, la Trabzonspor, actuala echipa a lui Alexandru Bourceanu.

Tanase ar urma sa plece pe doua milioane de euro, iar transferul s-ar putea finaliza inainte de Paste, respectiv dupa returul cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei.

Laurentiu Reghecampf a confirmat discutiile pentru plecarea lui Cristi Tanase, a spus ca, dupa parerea lui, mijlocasul Stelei este unul dintre cei mai buni fotbalisti din Liga I, si a precizat ca spera ca banii incasati pe fotbalist sa fie folositi pentru intarirea lotului.

author avatar
Cristi Ionita
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger