AcasăSPORTOFICIAL! Steaua a primit doar AMENDA si va juca in preliminariile Ligii...

OFICIAL! Steaua a primit doar AMENDA si va juca in preliminariile Ligii Campionilor

Cadou nesperat primit de Gigi Becali de ziua lui, dupa ce oficialii UEFA au anuntat ca vor permite clubului de fotbal Steaua Bucuresti sa evolueze in preliminariile Ligii Campionilor.

Steaua a fost anchetata pentru fapte de coruptie comise de patronul Gigi Becali si risca o excludere pe o perioada mare din cupele europene, insa oficialii UEFA au decis sa acorde circumstante atenuante clubului din Ghencea.

In plus, stelistii au beneficiat si de avantajul ca, spre deosebire de cei de la Fenerbahce Istanbul, ei nu au acordat bonusuri financiare pentru ca adversarul sa o lase mai moale intr-un meci direct.

Informatia ca Steaua a primit acceptul de a evolua in preliminariile Ligii Campionilor a fost confirmata de Mihai Stoica, pentru Digi Sport, acesta precizand ca „Suporterii trebuie sa stie ca pe 16 iulie trebuie sa umplem stadionul si sa batem la o diferenta mare Vardar Skopje”.

Steaua a fost penalizata cu o excludere de un an din cupele europene, cu suspendare, adica aceasta va intra in vigoare doar daca gruparea din Ghencea va mai fi implicata in asemenea actiuni.

Steaua va plati si o amenda destul de mare, insa acest aspect nu mai conteaza pentru elevii lui Laurentiu Reghecampf. Steaua ar putea obtine pana la 30 de milioane de euro daca trece cu bine peste cele trei tururi preliminare pe care le are de parcurs si se califica in grupele Ligii Campionilor.

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger