AcasăSPORTOFICIAL! Simona Halep s-a retras de la Doha

OFICIAL! Simona Halep s-a retras de la Doha

Dupa ce a castigat turneul de la Dubai, cotat cu premii in valoare de peste 2,5 milioane de dolari, Simona Halep a decis sa spuna „pas” turneului de la Doha (Qatar) la care ar fi trebuit sa evolueze saptamana viitoare.

Simona a acuzat mari probleme de sanatate inca din timpul turneului de la Dubai. A jucat cu infiltratii, a facut tratament specific si, in cele din urma, a scos-o la capat, reusind sa-si treaca in palmares al zecelea titlu.

Totusi, efortul depus in Emirate a costat-o scump. Imediat dupa finala disputata impotriva cehoaicei Karoline Pliskova si castigata, cu 6-4, 7-6, Simona a anuntat ca are dureri mari la coaste si la glezna.

Retragerea de la Doha o costa scump pe jucatoarea noastra, Simona urmand sa piarda punctele cucerite anul trecut, cand a si castigat turneul. Totusi, Simona a fost precauta si nu a vrut sa riste o accidentare mai grava care sa-i puna sub semnul intrebarii sezonul.

Constanteanca spera sa se refaca in timp pentru a juca la Indian Wells, unde are de aparat o semifinala, si la Miami, dar si pentru a evolua impotriva Canadei, pe 18-19 aprilie, in barajul de Fed Cup pentru promovarea in Grupa Mondiala.

author avatar
Cristi Ionita
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger