AcasăSPORTOFICIAL! S-a stabilit viitoarea adversara a Stelei!

OFICIAL! S-a stabilit viitoarea adversara a Stelei!

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, este ca si calificata in turul III preliminar din UEFA Champions League.

Stelistii s-au impus, cu 2-0, pe terenul slovacilor de la Trencin, saptamana trecuta, astfel ca returul de maine seara, de pe National Arena, ar trebui sa fie o simpla formalitate pentru formatia antrenata de Mirel Radoi.

In aceste conditii, Steaua se pregateste pentru o dubla ce se anunta a fi mult mai dificila in turul III preliminar din UEFA Champions League. Pentru ca viitoarea adversara a „ros-albastrilor” este nimeni alta decat Partizan Belgrad, campioana en-titre a Serbiei.

Trupa lui Zoran Milinkovic s-a impus, cu 2-0, in returul cu gruzinii de la Dila Gori, din deplasare, dupa ce se impusesera si pe teren propriu, cu 1-0.

Golurile sarbilor au fost marcate de Brasanac si Oumarou, doi dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din lotul lui Partizan.
Meciurile dintre Steaua si Partizan ar urma sa se joace pe 28 sau 29 iulie turul, la Bucuresti, si 4 sau 5 august returul, la Belgrad.

Chipciu si compania ar urma sa dea piept cu adversari precum Ivan Bandalovski (14 selectii in nationala Bulgariei, fost la Feyenoord Rotterdam), Gregor Balazic (doua selectii in nationala Sloveniei, fost la Benfica Lisabona si Espanyol Barcelona), Darko Brasanac (23 de ani, 17 selectii si un gol in nationala de tineret a Serbiei), Stefan Babovic (patru selectii in nationala Serbiei, fost la Feyenoord Rotterdam si Nantes), Aboubakar Oumarou (doua selectii in nationala Camerunului) sau veteranul Sasa Ilic, capitanul echipei, fotbalist care are aproape 38 de ani si care a adunat 37 de selectii in nationala Serbiei plus zeci de meciuri jucate pentru Celta Vigo, Galatasaray Istanbul si Red Bull Salzburg.

Partizan are si o intreaga echipa de internationali sarbi de tineret, jucatori care in 2-3 ani sunt asteptati sa alcatuiasca scheletul echipei de seniori a Serbiei.

author avatar
Cristi Ionita
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger