AcasăSPORTOficial: Ronny Levy este antrenorul Stelei!

Oficial: Ronny Levy este antrenorul Stelei!

Ronny Levy noul antrenor al Stelei

Managerul Mihai Stoica l-a convins pe patronul Gigi Becali sa-i acorde credit total in privinta alegerii staff-ului tehnic. Astfel, israelianul Ronny Levy este noul tehnician al echipei din Ghencea!

Ronny Levy noul antrenor al Stelei

Intr-o conferinta de presa incheiata in urma cu putin timp, Gigi Becali l-a prezentat pe noul tehnician al Stelei: „Levy este antrenorul, a fost omul care, in momentul in care l-a sunat MM, a spus ca-n prezent lucreaza la o formatie, dar vine daca este vorba despre Steaua. Negocierile au durat foarte putin, deoarece pe el il interesa Steaua„. Israelianul Ronny Levy a semnat cu Steaua un contract valabil pana in iunie 2012, cu o clauza de prelungire automata in eventualitatea in care va castiga titlul.

Ca sa-l angajeze pe Levy la Steaua, gruparea din Ghencea a acceptat sa plateasca suma de 100.000 de euro clubului Beitar Ierusalim, cu care Ronny mai avea contract inca un an. Noul tehnician al Stelei a incheiat campionatul israelian pe locul 11 cu Beitar Ierusalim, castigand play-out-ul retrogradarii. In returul editiei 2009/ 2010 si in primele patru etape ale campionatului trecut, Levy a fost antrenorul Unirii Urziceni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger