AcasăSPORTOficial! Mutu revine la prima reprezentativa

Oficial! Mutu revine la prima reprezentativa

Mutu a marcat 34 de goluri in 73 de selectii

Atacantul Adrian Mutu face parte din lotul de 16 stranieri pe care selectionerul Victor Piturca se va baza la meciurile cu Estonia (7 septembrie, in deplasare) si Andorra (11 septembrie, acasa), confruntari din preliminariile C.M. 2014.

Mutu a marcat 34 de goluri in 73 de selectii

Adrian Mutu fusese tras pe linie moarta din pricina problemelor avute la echipa de club. „Briliantul” a retrogradat cu Cesena in Serie B, iar de curand anuntase ca-si va rezilia contractul cu formatia italiana. In ultima saptamana, Mutu si-a gasit un angajament nou, acesta urmand sa semneze, marti, cu gruparea franceza Ajaccio.

In asemenea conditii, Mutu a revenit si in atentia selectionerului Victor Piturca. Acesta a anuntat lista cu stranierii pe care se bazeaza in dubla cu Estonia si Andorra, alaturi de pitestean mai figurand alti 15 fotbalisti: portarii Bogdan Lobont (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City), fundasii Paul Papp (Chievo), Dorin Goian (Spezia), Gabriel Tamas (WBA), Razvan Rat (Sahtior Donetk) si Stefan Radu (Lazio), mijlocasii Razvan Cocis (FK Rostov), George Florescu (Arsenal Kiev), Costel Lazar (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada), Banel Nicolita (St.Etienne), si atacantii Ciprian Marica (Schalke 04), Bogdan Stancu (Orduspor) si Daniel Niculae (Kuban Krasnodar). Lotul va fi definitivat pe 31 august, dupa disputarea etapei a saptea a Ligii 1.

author avatar
Cristi Ionita
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger