AcasăSPORTOFICIAL: Meciul Romania – Argentina nu se mai joaca

OFICIAL: Meciul Romania – Argentina nu se mai joaca

Anuntat cu surle si tobe, meciul dintre Romania si Argentina, din 10 august, nu se va mai juca.

Federatia Romana de Fotbal a suferit o grea lovitura de imagine, dupa ce forul omonim de la Buenos Aires a anuntat ca nationala de fotbal a Argentinei nu va mai veni la Bucuresti pentru meciul amical din 10 august, organizat cu ocazia inaugurarii National Arena.

Argentinienii au fost extrem de dezamagiti de participarea la Copa America, astfel ca cele mai importante vedete au anuntat ca nu vor onora amicalul de la Bucuresti pentru a petrece mai mult timp alaturi de coechipierii de la echipele de club. Mai mult, argentinienii au renuntat si la serviciile selectionerului Sergio Batista.

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat ca exista o mica posibilitate ca in locul Argentinei sa vina la Bucuresti, pe 10 august, nationala Portugaliei, care trebuie, insa, sa renunte la un joc cu Luxemburg.

In cazul in care portughezii nu accepta venirea la Bucuresti, inaugurarea National Arena va avea loc la meciul cu Franta, din septembrie, din preliminariile Campionatului European din 2012.

Presedintele FRF a afirmat ca avea semnat un contract cu Federatia de la Buenos Aires inca din urma cu mai bine de sase luni si ca Romania ar fi trebuit sa plateasca 1,3 milioane de dolari plus transportul si cazarea pentru ca Argentina sa vina la Bucuresti cu echipa standard. De asemenea, Sandu a precizat ca doua treimi din suma de 1,3 milioane de dolari a fost deja virata catre forul argentinian.

Presedintele FRF a mai spus ca va solicita daune substantiale la FIFA in aceasta situatie. Federatia a vandut circa 38.000 de bilete pana acum. Exista posibilitatea ca fanii Romaniei sa accepte sa-si pastreze biletele pentru partida cu Franta, din septembrie, sau sa le returneze si sa primeasca banii inapoi.

author avatar
Cristi Ionita
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger