AcasăRecomandariOficial: Lucescu, acasa la Putin!

Oficial: Lucescu, acasa la Putin!

La 70 de ani, Lucescu este unul dintre cei mai doriti antrenori din lume

Mircea Lucescu mai are un singur meci de jucat cu Sahtior, este vorba de finala Cupei Ucrainei (programata sambata), si devine antrenor liber de contract.

La 70 de ani, Lucescu este unul dintre cei mai doriti antrenori din lume

Foarte apreciat pentru rezultatele obtinute cu echipa din Donetk, dar mai ales pentru stilul sud-american imprimat unei formatii din Europa de Est, „Il Luce” nu duce lipsa de oferte. Dintre toate, cea mai consistenta a venit de la Zenit, gruparea din Sankt Petersburg la care nu se ia nicio decizie fara acordul presedintelui Rusiei, Vladimir Putin! „Asa este, au existat contacte cu Zenit Sankt Petersburg. Au fost negocieri preliminare, normale in aceasta faza. Deocamdata, este prematur sa se spuna ca Lucescu va semna cu Zenit”, a declarat Arcadie Zaporojanu, agent FIFA care lucreaza cu tehnicianul roman.

De opt ori campion al Ucrainei cu Sahtior, cu care a castigat si Cupa UEFA (2009), Mircea Lucescu merge duminica, a doua zi dupa finala cu Zorya, sa-l vada pe Rinat Ahmetov. Este de asteptat ca aceasta intalnire sa puna capat colaborarii dintre antrenorul roman si clubul Sahtior.

Zenit St. Petersburg cauta antrenor caci soarta portughezul Andre Villas-Boas este decisa: va fi demis imediat ce se termina sezonul in Rusia. Echipa va incheia anul pe locul 3 si nu va juca in Liga Campionilor, o contraperformanta peste care sefii clubului nu pot trece.

Apeluri insistente din Turcia

Pe de alta parte, nu este mai putin adevarat ca Mircea Lucescu este dorit si de marile cluburi din Istanbul. Romanul a mai antrenat acolo pe Galatasaray si Besiktas, cu ambele reusind sa cucereasca toate trofeele interne. Si cum in Turcia este in continuare extrem de iubit, „Il Luce” poate lua drumul „Inaltei Porti”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.647 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger