AcasăSPORTOFICIAL: Gerardo Martino a semnat cu FC Barcelona

OFICIAL: Gerardo Martino a semnat cu FC Barcelona

Ceea ce se stia de cel putin doua zile s-a oficializat marti, cand cei de la FC Barcelona au anuntat ca au batut palma cu noul antrenor principal al echipei, argentinianul Gerardo Martino.

Tehnicianul de 51 de ani s-a batut cu Luis Enrique, fosta stea a Barcelonei, pentru postul de antrenor principal al catalanilor, dar influenta lui Lionel Messi si-a spus in cele din urma cuvantul.

Martino a semnat un contract valabil pe doi ani cu FC Barcelona, argentinianul urmand a-l inlocui pe Tito Vilanova, care nu se mai poate ocupa de formatie din cauza problemelor medicale.

Gerardo Martino vine de la Newell’s Old Boys, tocmai formatia pentru care a evoluat Messi, in perioada 1995-2000, inainte de a ajunge la Barcelona. Tehnicianul argentinian este la prima experienta in afara Americii de Sud, el mai antrenand pana acum doar nationala Paraguay-ului sau echipe de club din Argentina si Paraguay.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger